Primăria Lovrin județul Timiș

La Lovrin, s-a intrat în 'linie dreaptă'

 

Două lucrări de mare anvergură se apropie de finalizare în comuna Lovrin. Este vorba de căminul cultrual şi de ştrandul exterior, proiecte care au capacitat energii importante şi a căror concretizare va da un plus de strălucire comunei. Căminul cultural este o lucrare de o deosebită amploare, un adevărat palat al culturii, unde se vor putea organiza evenimente de toate genurile, la standarde foarte ridicate. "Suntem în faza în care întocmim documentaţia pentru scenariile posibile de incendiu şi sperăm să fim gata înainte de termen, adică de luna octombrie. S-a lucrat destul de bine şi se vede clar ce mult au avansat lucrările", a declarat viceprimarul Eugen Truţă. De asemenea, se fac ultimele retuşuri la ştrand, în sensul refacerii spaţiului de plajă, atfel că se poate spune cu certitudine că, din această vară, obiectivul va deveni funcţional. Pe de altă parte, viceprimarul a anunţat că se vor executa reparaţii la reţeaua de distribuţie a agentului termic.

Două lucrări de mare anvergură se apropie de finalizare în comuna Lovrin. Este vorba de căminul cultrual şi de ştrandul exterior, proiecte care au capacitat energii importante şi a căror concretizare va da un plus de strălucire comunei.

 

Căminul cultural este o lucrare de o deosebită amploare, un adevărat palat al culturii, unde se vor putea organiza evenimente de toate genurile, la standarde foarte ridicate.

 

"Suntem în faza în care întocmim documentaţia pentru scenariile posibile de incendiu şi sperăm să fim gata înainte de termen, adică de luna octombrie.

 

S-a lucrat destul de bine şi se vede clar ce mult au avansat lucrările", a declarat viceprimarul Eugen Truţă. De asemenea, se fac ultimele retuşuri la ştrand, în sensul refacerii spaţiului de plajă, atfel că se poate spune cu certitudine că, din această vară, obiectivul va deveni funcţional.

 

Pe de altă parte, viceprimarul a anunţat că se vor executa reparaţii la reţeaua de distribuţie a agentului termic.