Primăria Lovrin județul Timiș

Căminul cultural din Lovrin, gata de inaugurare


Valoarea lucrărilor pentru realizarea căminului cultural a fost de 800.000 de euro, proiectul fiind finanțat prin Compania Națională de Investiții.
Căminul din Lovrin este unul dintre cele mai mari din județul Timiș, întinzându-se pe o suprafață de 1.400 de metri pătrați.

Sala de spectacole este deja dotată, având 300 de scaune și o frumoasă scenă cu draperii. Urmează să fie adus mobilierul, iar în cel mai scurt timp clădirea va fi inaugurată.

”Totul e în funcție de momentul în care vom primi avizul de la pompieri, pentru că apoi vom putea inaugura clădirea. Sperăm ca acest lucru să aibă loc în martie”, declară primarul.

Numărul sălilor este mare, edilul-șef propunându-și să ofere un spațiu clubului de fotografie din cadrul școlii și un altul elevilor care intenționează să studieze instrumente muzicale:

"Vom aduce pe cineva, un instructor, iar elevii care au aptitudini și doresc vor avea ocazia să învețe să cânte la un instrument. Vor fi amenajate, de asemenea o bibibliotecă și o sală de expoziție".